2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Szuperhõsök csúsznak FelsõzsolcáértForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-07-22 21:28:00
Jótékonysági strandolást rendeznek a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdõben, pénteken.
A különleges esemény bevételét a felsõzsolcai árvízkárosultak megsegítésére fordítják.

A szervezõk a világ állítólag elsõ jelmezes csúszdaversenyét tartják pénteken Sárváron. Szándékaik szerint a százezer forintos VIP-jegyek is gazdára találnak majd. A borsos árú jegyek tulajdonosai páholyból nézhetik végig a versenyt. A belépõ áráért mindössze egy lángost és egy korsó sört kapnak majd: a jegy teljes összegébõl a felsõzsolcai árvízkárosultakat támogatják, ahol több mint 250 ház dõlt össze.

Mások olcsóbban is vásárolhatnak támogatójegyeket. Õk 10.000 Ft-ért nézhetik végig a nem mindennapi látványosságot. A jelmezben érkezõ vendégeknek belépõként 1000 Ft-ot kell fizetni, amelyet szintén jótékonysági célra fordítanak.

A szervezõk legalább egymillió forintos bevételt remélnek a kezdeményezéstõl. A verseny gyõztese egész nyáron ingyen járhat a fürdõbe, családjával együtt. Az ingyenes belépõ mellé 120 adag lángos is jár, hogy ne maradjanak éhen a nyertesek.

A fürdõben egyébként, több nyaraló nagy meglepetésére, már napokkal ezelõtt megjelentek az elsõ jelmezesek, akik a pénteki versenyre gyakorolnak. Többen láthatták már Batman, Pókember és János Vitéz, alteregóját.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!