2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Kirúgják a diáklányt szurkáló tanárnõtForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-04 11:51:43
Túl van az életveszélyen az a 16 éves diáklány, akit szombat éjszaka szúrt mellkason egy dunaújvárosi tanárnõ.
Híradónknak a tanárnõ tegnap azt mondta, hogy a lány zaklatta otthonában, de csak el akarta ijeszteni. Továbbra is szabadlábon védekezhet. A rendõrség gyorsított eljárásban, egy hónapon belül szeretné bíróság elé állítani. Az angol-dráma szakos tanárnõ egyébként népszerû volt az iskolában.

„ Egy egyéniség, aki nem egy tipikus tanár, de jó tanár”

Volt osztályfõnökérõl beszél így ez a fiatalember. Arcát és nevét nem vállalta, mert nem akar újabb pletykák elindítója lenni. Dunaújvárosban ugyanis most mindenki a késelésrõl beszél, illetve inkább csak találgat. Többek között a 34 éves tanárnõ – állítólagos- lazaságáról, bulizásairól.

„ Õ nagyon tudott fegyelmet tartani, hogyha valaki túllépett egy bizonyos határon, ami neki már nem volt jó.”

Az iskolaigazgató szerint 10 év alatt egy panaszt sem kaptak a tanárnõ munkájára.

„ Nem volt rá jellemzõ az agresszivitás. Egyáltalán nem jött elõ, hogy bármelyik diákkal szemben agresszíven viselkedett volna, és ezért is állunk döbbenten.

Az iskola ennek ellenére megválik a tanárnõtõl.
A 16 éves lány már túl van az életveszélyen.

„ Az állapota stabilizálódott, lekerült az intenzív osztályról a traumatológiára, és a megfigyelése az itt folyik, és remélhetõleg néhány napon belül fontolni is tudjuk a hazaengedését” - mondta Dr. Gyöngyös Pál, a traumatológiai osztály osztályvezetõ fõorvosa.

A tanárnõ tegnap Híradónkban azt mondta, hogy nem akarta megszúrni a lányt, csak el akarta ijeszteni, mert az otthonában zaklatta. Hogy a lány pontosan miért ment oda, az eddig nem derült ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!