2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
A vonatközlekedést sem kímélte a viharForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-17 11:10:45
Egy sínekre dõlt fának ütközött Fegyvernek-Örményes és Kisújszállás között a Ceglédrõl Debrecenbe tartó vonat. A MÁVINFORM közleménye szerint a szerelvény egyik ablaka betört, ...
de a balesetben nem sérült meg senki. Jelenleg a vonatok csak egy vágányon, 10-15 perces késésekkel közlekednek a Budapest-Szolnok-Debrecen vonalon.

A baleset elõtt nem sokkal le kellett zárni a Budapest-Esztergom vasútvonalon a Solymár és Óbuda közötti szakaszt, mert a vihar miatt több helyen sár borítja a pályát és vízátfolyások vannak. Az egyvágányú vasúti pályán jelenleg áll a vonatforgalom. Solymár és Óbuda között most autóbuszokkal szállítják az utasokat.

Nem közlekednek a vonatok a Szolnok-Hódmezõvásárhely vonalon sem, miután egy sérüléseket szenvedett embert találtak a vágányok között Kunszentmiklós és Tiszaföldvár között. A rendõrségi helyszínelés idejéig, várhatóan két órán keresztül nem közlekednek a vonatok. Azt, hogy a síneken talált ember mitõl sérülhetett meg, és mennyire súlyosan, egyelõre nem tudni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!