2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Bandaháború BudapestenForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-18 11:44:21
Nyolc értékes autót vertek szét az éjjel Soroksáron egy elszámolási vita miatt. Úgy tudjuk, hogy egy ismert fõvárosi banda korábban börtönben lévõ tagjai, ...
és a piacot azóta uraló új csoport között alakult ki üzleti, elszámolási vita. A rendõrök a helyszínre érkezve szétválasztották a dulakodó csoportokat, 12 embert állítottak elõ a helyszínrõl.

Golyóálló mellényes rendõrök zárták le még ma délelõtt is a Közös-legelõ dûlõt. A két rivális banda tegnap kora este szólalkozott össze, körülbelül 40-en estek egymásnak.

Úgy tudjuk, hogy a verekedés több tonna fémhulladék miatt kezdõdött. Az egyik csapat ezt akarta elszállítani a helyszínrõl, de ezután kitört a tömegverekedés. Baseball ütök is elõkerültek, és összesen nyolc nagy értékû autót törtek össze.

A kocsikat még ma is rendõrök vizsgálták. A szélvédõket és az üvegeket betörték, de még a karosszériákat is megrongálták. A kár a becslések szerint több millió forint.

„ A kollégáim gyorsan kiérkeztek a helyszínre és szétválasztották a dulakodókat, megakadályozták, hogy súlyosabb bûncselekmény történjen, majd 12 embert elõállítottak” – mondta Tóth Eszter, a BRFK sajtóügyeletese.

A verekedésben egy ember megsérült, õt a mentõk kórházba szállították. A rendõrség csoportos garázdaság miatt indított nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!