2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 

Csütörtökön jó idõ lesz, ám itt-ott zápor, zivatar is elõfordulhat. A délutáni órák hõmérséklete már 24 és 31 fok között alakulhat, azonban a hétvégére afrikai meleg érkezik Debrecen térségébe is.

Június derekán évszázados hõségrekordok dõltek meg. A hõségriadó elrendelését követõen a berettyóújfalui Gróf Tisza Kórházban járt a hajdupress.hu szerkesztõsége, s az iránt érdeklõdtünk Dr. Pete László orvos-igazgatótól, hogyan vészelik át a rendkívüli meleget, hogyan érinti a kórház mûködését, a gyógyító munkát a rekkenõ hõség.

Itt a kánikula: így frissülj fel pár perc alatt!

Bármennyire is várjuk hideg téli napokon a nyári idõszakot, olykor a meleggel is tele a hócipõnk. A bõrünket ugyanis nem tudjuk levenni! Az egyre melegebb és szárazabb nyarak mindenkinek a szervezetét megviselik. Amikor télen didergünk és kimozdulni sincs kedvünk, sokszor áhítozunk a kellemes nyári meleg után, de valljuk be, ...
Nem tágít a kánikula2010-07-15 09:40:30

Kíváncsi milyen idõjárásra számíthat a következõ napokban? Tekintse meg elõrejelzésünket!

Tûz a nap, szakad rólunk a víz, ráadásul ott vannak a tömött levegõtlen buszok. Mit tegyünk a hõségriadó idején? Olvassa el hasznos tippeinket!

Gyenge front vonul át az ország felett, de a hét végéig marad a kánikula.

Jön a hõségriadó!2009-07-13 15:29:22
Kánikula, vagy vacogás?2009-06-16 13:29:01
« Előző « 2. oldal »