2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A nagy zsákbamacska2015-02-16 11:21:06

Forduljunk valamelyik márkaszervizhez a használt autó megvásárlása elõtt!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya azt tanácsolja, hogy a hétvégi ház tulajdonosok a téli idõszakban vigyék biztonságosabb helyre értéktárgyaikat.

Sokan nem is gondolják, milyen alapvetõ hibákat követnek el, amikor felhúznak egy gumióvszert. Holott érdemes több fontos tényezõre is odafigyelnünk, ha el akarjuk kerülni a különbözõ nemi betegségeket vagy a nem kívánt terhességet. Összegyûjtöttük a 8 leggyakoribb hibát, melyeket mindenképp kerülnünk kell az óvszerhasználat során.

Ugye, kedves leendõ szülõk látjátok már, milyen jó üzlet a bababolt? Százezer forint alatt kötve hisszük, hogy bevásárolhattok a még pocakban lévõ bébinek. Az alábbiakban segítünk, hogy melyek azok a fölösleges dolgok, amelyeket jobb, ha a polcon hagytok. Egyelõre mindenképpen.

Így aludjon hõségben2014-07-23 14:43:43

Ne tévessze meg az esõ, mindjárt újra itt a hõség és az éjszakai szenvedés. Ha Ön sem bír aludni nagy melegben, gyorsan kattintson, szuper tanácsaink vannak!

Óvatosságra inti a bográcsozókat a Debreceni Egyetem Bõrgyógyászati Klinikájának szakembere, hogy a hétvégi kerti parti ne az ügyeleten végzõdjön.

Az ENSZ elõször 1991-ben rendezte meg az idõsek világnapját, azóta minden év október 1-jén megemlékezünk a Föld mintegy hatszázmillió lakosáról. Magyarországon minden ötödik ember idõskorúnak számít, vagyis már betöltötte hatvanadik életévét.

« 1. oldal »