2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Esõvel és köddel indul 2014Forrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-29 17:36:04
Marad az unalmasan szürke és borús idõjárás az év utolsó napjain, és nagy változást az újév sem hoz. Szilveszterkor az utcán ünneplõknek kedvez majd az idõjárás, az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi közleménye szerint nem várható csapadék, és a leghidegebb órákban is csak mínusz 1 Celsius-fok körül alakul a hõmérséklet. Legfeljebb némi köd ronthatja el a tûzijátékozók szórakozását.

0-5°C < hétfõ < 4-8°C

Akinek hétfõn dolgoznia kell, annak érdemes bekészítenie egy vidám playlistet, mert az erõsen felhõs és borult ég biztosan nem hozza meg a munkakedvet. Az ország középsõ területein esõ is elõfordulhat, többfelé megélénkülhet a szél. De legalább fogcsikorgató hideg nem lesz.


−1-3°C < kedd < 2-7°C

Kedden is nehéz lesz ráhangolódni az esti pezsgõzésre, az erõsen felhõs, párás, néhol ködös idõ magában rejti a korai bepunnyadás veszélyét.


−1-3°C < szerda < 2-7°C

Január elsején a másnaposságot nem a szabadban sétálva fogja kiheverni. Kellemetlen, erõsen felhõs, párás idõ lesz, néhol szitálással és mérsékelt légmozgással megbolodítva. Északnyugaton megélénkülõ széllel is számolni kell.

−1-3°C < csütörtök < 3-9°C

Azt már írtuk, hogy felhõs lesz az ég? Nem baj, leírjuk még egyszer, és szórványos esõzés is lehet. A Dunántúlon élénkül a szél, de keleten a helyzet változatlan, mérsékelt marad a légmozgás.


0-5°C < péntek < 5-10°C

Az OMSZ-nél is mûködik a copy-paste: erõsen felhõs vagy borult lesz az ég. Több helyen valószínû esõ, majd – végre egy kis újdonság! – nyugat felõl felszakadozik a felhõzet. Hajnalban párás és ködös idõ ül a tájra.


−2-3°C < szombat < 3-8°C

Erõsen felhõs ég. Helyenként szakadozó felhõzet. Szitálás, gyenge esõ. Idõnként élénk szél.


−1-3°C < vasárnap < 5-10°C

Felhõ. Esõ. Zápor. Itt-ott, nyugat felõl. Szél, még több szél.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!