2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
A hétvégén akár 15 fok is lehetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-01-02 17:51:55
Az év elsõ hétvégéjén jellemzõen borús idõ várható, helyenként szitálás, esõ zápor is lehet. Ezzel együtt továbbra is folytatódik az enyhe idõ, néhol még a leghidegebb órákban is plusz 7, napközben akár plusz 15 Celsius-fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken a Dunántúlon felszakadozik a felhõzet, másutt többnyire erõsen felhõs marad az ég, délen, délkeleten kisebb esõ, másutt néhol szitálás továbbra is lehet. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között várható. A legmagasabb hõmérséklet általában plusz 5 és plusz 11 fok között alakul, de északkeleten ennél hidegebb is lehet.

Szombaton általában erõsen felhõs vagy borult idõ várható, inkább csak délen szakadozhat fel helyenként jobban a felhõzet. Északon, északkeleten néhol tartósan megmarad a köd. Napközben fõként északon, estétõl nyugaton lehet helyenként szitálás, gyenge esõ. A Dunántúlon megélénkülhet, estétõl északnyugaton meg is erõsödhet a szél. A minimumhõmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínû, a nappali maximumok általában plusz 6 és 11 fok között alakulnak.

Vasárnap túlnyomóan borult idõ várható északon több helyen, délen elszórtan esõvel, záporral, s néhol megerõsödhet a szél is. A leghidegebb órákban plusz 1 és plusz 7 fok között alakul a hõmérséklet, a nappal plusz 5 és plusz 15 fok között alakul, délnyugaton lesz a melegebb.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!