2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Fejbe rúgta a földön fekvõ férfit a Piac utcánForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-12 15:19:57
© Illusztráció: nappali nyugalom a Piac utcán A férfi a utcán haladt a Nagytemplom felõl a Városháza irányába a páros oldalon hajnali fél négykor, amikor hangos szóváltásba keveredett a Városháza villamosmegállóban várakozó 3 fõs társaság egyik tagjával.

DEBRECEN - A villamosmegállóban várakozó 30 év körüli férfi hirtelen a Városházától kb. 10 m-re járó 21 éves férfihez futott, majd egy alkalommal arcul ütötte, s annak földre kerülését követõen még a fejébe is belerúgott.

 

Az egyik szemtanú elmondása szerint a 21 éves férfi a cselekmény elõtt találkozott egy 5-6 fõs csoporttal még a Kálvin téren, akik bár szemtanúi voltak a történteknek, megijedve a történéstõl elszaladtak a helyszínrõl.

Tekintettel arra, hogy a sértett nem emlékszik arra, hogy kikkel is találkozott a fenti napon a nyomozás eredményes befejezése érdekében kérjük az ismerõsök jelentkezését.

Az elkövetõ: kb. 27-29 éves, 190 cm magas, erõsen izmos, sportos testalkatú, szinte kopasz fejû. A cselekmény idején világos nadrágot és világos pólót viselt.

Várjuk azon személyek jelentkezését, akik a cselekményt megelõzõen a sértettel a Kálvin tér közelében beszélgettek, akik az elkövetõ férfi társaságában a villamosra várakoztak, illetve azokét akik szemtanúi voltak az esetnek, s további információval rendelkeznek az elkövetõ személye vonatkozásában.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendõrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám „E” ép. Fszt/4. számú hivatali helyiségében), illetve telefonon az 516-400/22-44-es melléken, vagy munkaidõn túl bármely rendõri szervnél, illetve a 107-es, 112-es segélyhívók egyikén.

A bejelentõ személyét a rendõrség mindig bizalmasan kezeli.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!