2019. június 18. Kedd, Arnold, Levente.
 

A vendéglátósnak, az építõipari- és az agrárvállalkozónak kísértetiesen hasonlóak a gondjai.

Mit tehet a pedagógus, ha arra gyanakszik, diákja kábítószert fogyaszt? – kérdezték a résztvevõk azon a fórumon, melyet tanárok és szülõk részére tartottak a Szent József Gimnáziumban csütörtökön. Sajnos, nem sok választási lehetõsége van – derült ki a válaszból.

Csak magukban bíznak2015-05-06 09:21:31

A hazai fiatalok a pénzügyeiket továbbra is szeretik személyesen intézni.

Kedvet kaptak a fiatalok a lakásvásárláshoz egy friss felmérés szerint, ezzel egyidõben a megtakarítási célok között is elsõ helyre lépett a lakásra gyûjtés – mondta el egy ingatlanpiaci szakértõ szombaton, az M1 aktuális csatornán.

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

Kis spórolással legfeljebb egy hetet tölt pihenéssel az átlagos magyar fiatal – derül ki a K&H pályakezdõk körében végzett felmérésébõl, amelynek eredményét pénteken jutatták el az MTI-nek.

Érdemes lenne a bírságok összegét emelni, és más szankciókat is alkalmazni.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal elmúlt hetekben kiadott jelentései szerint a foglalkoztatók 58 százalékánál találtak munkaügyi jogsértéseket, tízbõl nyolc munkáltató nem tartja be a biztonságos munkavégzésre vonatkozó szabályokat, és a fiatalok számítanak az egyik legkiszolgáltatottabb csoportnak – áll több szakszervezet ifjúsági tagozatának csütörtökön MTI-hez eljuttatott közleményében.

A felmérés szerint a pályakezdõk fele legalább nettó 200 ezer forintot szeretne keresni.


Körösszegapáti – Hat református fiatal, Bethlendy Dániel, Gerner László, Gyöngyi Dóra, Szabó Szabina, Szilágyi Enikõ és Tokai Dóra döntöttek úgy Körösszegapátiban, hogy Isten és a gyülekezet elõtt vallást tesznek hitükrõl és konfirmációi vizsgát tesznek.

Tizenévesek készítettek gyújtóbombát egy kaposvári lakásban. Miután elkészült a szerkezet, maguk értesítették a rendõrséget - valószínûleg azért, mert megijedtek.
A két fiú a lakásban hosszabbítókat, fémhulladékként pénzzé tehetõ tárgyakat készített össze egy zsákban, de azt nem tudták ellopni, mert a tulajdonos hazaérkezet...
Ártatlannak vallotta magát kedden az amerikai Hampshire bíróságán három középiskolás, akiket azzal vádolnak, hogy terrorizáltak és szexuális kapcsolatba rángattak bele egy 15 éves lányt, ...
Szex útján terjed a kór2010-03-31 09:33:51
A 39 éves férfi több kisfiút is szexuálisan zaklatott, és a molesztálásról videófilmet is készített. Az eset óriási felháborodást váltott ki Németországban, miután a felvételek egy része felkerült az internetre is.
Sokuk még nincs 14 éves, de már középfokú német nyelvvizsgát ír, ráadásul ingyen. A bólyi általános iskolában 17 gyerek vizsgázott kedden írásban németül. Erre Magyarországon még nem volt példa.
Elõállított a rendõrség vasárnap délután két fiatalkorú fiút azok közül a támadók közül, akik szombaton egy nyíregyházi kollégiumba behatolva diákokat vertek meg.
Hódítanak a randidrogok2010-02-24 18:50:19
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A fiút állítása szerint nem elõször bántotta a nagyobbik fiú.
Hiába a korlátozás, mégis egyre több az internetfüggõ Kínában. Fõleg vidéken, a szegényebbek között. A probléma olyan súlyos, hogy az országban már több száz klinika mûködik, ahol a kóros internetezõket kezelik.
Szigorodik a szesztilalom2010-02-03 17:51:20

Tovább szûkült azon üzletek és vendéglátó egységek köre, akik 22 óra és 6 óra között nyitva tarthatnak, illetve szeszes itallal szolgálhatják ki vendégeiket Debrecenben. Nézze meg, hogy az ön lakóhelyét érinti e a szigorítás!

« 1. oldal »  Következő »