2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Nyolcéves betörõk Hajdú-BiharbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-22 09:19:49
A két fiú a lakásban hosszabbítókat, fémhulladékként pénzzé tehetõ tárgyakat készített össze egy zsákban, de azt nem tudták ellopni, mert a tulajdonos hazaérkezet...

Kis tolvajok Konyáron

 

A kedden késõ délután Konyár községbõl kérték a derecskei rendõrök segítségét. A Közbiztonsági Háló program keretében szolgálatot teljesítõ járõrök a helyszínen már csak a lakásbetörés tényét tudták megállapítani, a lakás ajtaját az ismeretlen elkövetõ(k) befeszítették.

 

Ezt követõen a helyszíni szemle munkálatait a bûnügyi forrónyomos csoport hajtotta végre, míg a Közbiztonsági Hálóban szolgálatot teljesítõ rendõrök a lakókörnyezetben tanúkutatást végeztek. A tanúkutatás során szerzett információk alapján, az éppen a kollégák munkáját ellenõrzõ Derecskei Rendõrõrs parancsnoka, a szolgálatot teljesítõ rendõrökkel együtt az elkövetõket - 2 gyermekkorú fiú személyében - elfogta.

A két fiú a lakásban hosszabbítókat, fémhulladékként pénzzé tehetõ tárgyakat készített össze egy zsákban, de azt nem tudták ellopni, mert a tulajdonos hazaérkezett. A 8 éves fiúk Derecskei Rendõrõrsön történt meghallgatásuk során a cselekmény elkövetését beismerték. Esetükben a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrse gyámügyi eljárást kezdeményez.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!