2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
Mások miatt bûnhõdünk2014-04-03 20:53:44

A megyénkbeli sertéstartók remélik, hogy az oroszok feloldják az importstopot.

 

Budapest, 2013. július 22., hétfõ (MTI) – Általános tûzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter hétfõtõl, átmeneti idõre – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfõn.

Csütörtöki testületi ülésén módosította az önkormányzat képviselõ testülete a helyi környezetvédelmérõl szóló rendeletét – tájékoztatta portálunkat Muraközi István.

Szerdától akár fel is jelenthetik és 30 ezer forinttal bírságolhatják azt, aki rágyújt a fõvárosi aluljárókban. Térfigyelõ kamerákkal és a közterület-felügyelõknél lévõ minikamerákkal is figyelik, ...
Magyarországon a Malév és a budapesti hotelek a vesztesei a repülési tilalomnak. A Világgazdaság összeállítása szerint a nemzeti légitársaság kára több mint 1 milliárd forint, de a cég szóvivõje, ...
Elindulhat a hétfõi menetrendben szereplõ európai légi járatok fele - közölte vasárnap az európai légi biztonsági szervezet, a Eurocontrol sajtókonferenciáján az európai uniós ügyekért felelõs spanyol államtitkár, Diego Lopez Garrido. Spanyolország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztét.
Szigorodik a szesztilalom2010-02-03 17:51:20

Tovább szûkült azon üzletek és vendéglátó egységek köre, akik 22 óra és 6 óra között nyitva tarthatnak, illetve szeszes itallal szolgálhatják ki vendégeiket Debrecenben. Nézze meg, hogy az ön lakóhelyét érinti e a szigorítás!

« 1. oldal »