2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Betört a volt élettársáhozForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-16 20:14:50
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki Létavértesen betört a volt élettársa házába.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. február 13-án 16 óra 45 perckor telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét arról, hogy Létavértesen, a családi háza egyik ablakát valaki betörte, majd bemászott a lakásba és a hálószobából  ellopta a készpénzét. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök azonnal megkezdték az adatgyûjtést és a tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk és a tanúk által adott személyleírás alapján az egyenruhások látókörébe került egy tépei lakos, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A járõrök a betörõt egy órán belül Létavértesen elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra.

A nyomozóhatóság munkatársai az eltulajdonított készpénz egy részét a terheltnél megtalálták és lefoglalták, melyet a sértettnek visszaadtak. A nyomozók K. Anitát gyanúsítottként kihallgatták, amely során a 27 éves nõ beismerõ vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. március 10-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek