2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Változás jön: ekkor térhet vissza a 20 fokForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-03-25 19:15:50
Címkék: Bihari hírek
Kedden az erõteljes gomolyfelhõ-képzõdésbõl fõként a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten alakul ki helyenként jégdarával kísért záporesõ, egy-egy zivatar is lehet.

Estétõl elõbb egyre nagyobb területen kiderül az ég, majd éjszaka délnyugat felõl egyre vastagodó fátyolfelhõzet sodródik fölénk. Szerdán mindenütt több órára kisüt a nap, legfeljebb a délnyugati határ közelében fordulhat elõ kisebb zápor. Az élénk északnyugati szél fokozatosan mérséklõdik, majd szerdán napközben keletire, északkeletire fordul, és olykor megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -4, +3 fok között alakul, délnyugaton lesz az enyhébb idõ.

A legmagasabb nappali hõmérséklet szerdán 13, 17 fok között várható.

Szerda

A változó felhõzet mellett mindenütt több órára kisüt a nap, legfeljebb a délnyugati határ közelében fordulhat elõ kisebb zápor. A keletire, északkeletire forduló szél napközben idõnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -4, +3 fok között alakul, délnyugaton lesz az enyhébb idõ. A legmagasabb nappali hõmérséklet 13, 17 fok között várható.

Csütörtök

Délen és nyugaton többször, másutt idõnként erõsen megnövekszik a felhõzet, emellett több-kevesebb napsütés is várható. Fõként nyugaton és délen valószínû esõ, zápor. A keleti, északkeleti szél, elsõsorban a Dunántúlon, megerõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hõmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Péntek

Eleinte északkelet kivételével erõsen felhõs lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhõzet. Északkeleten több, másutt kevesebb napsütésre számíthatunk. Fõként nyugaton és délen lehet esõ, zápor. Az északi szél megélénkül, északkeleten meg is erõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hõmérséklet 12 és 18 fok között alakul.

Szombat

A sok napsütés mellett idõnként erõsen megnövekszik a gomolyfelhõzet, de csapadék nem valószínû. Az északkeleti szél helyenként megerõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hõmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Vasárnap

Túlnyomóan derült, napos, száraz idõ várható. A déli, délkeleti szél néhol megerõsödik. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hõmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek