2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-24 06:48:37
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 2014. április 22-én 17 óra 25 perckor megjelentek Debrecen-Halápon, mivel olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A járõrök az egyik telken igazoltattak egy férfit, akirõl az intézkedés során megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások az 59 éves P. Istvánt elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették a helyi lakost.

A Debreceni Rendõrkapitányság sikkasztás vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – õrizetbe vétele mellett – nyomozást indított egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nagyecsedi lakos tett feljelentést a rendõrségen 2014. április 23-án 0 óra 7 perckor, mert a három barátjával közösen bérelt Debrecen, Lehel utcai lakásukból készpénz és több értéktárgy is eltûnt. A sértett elmondta, hogy a lakásba pár nappal korábban befogadták K. Krisztiánt, akit az egyik albérlõ ismert és szeretett volna segíteni rajta, mert tudta, hogy nincs hol laknia. Ezt követõen az egyik lakó használatra kölcsönadta a laptopját K. Krisztiánnak, melyet õ a tulajdonos tudta nélkül elvitt a lakásból azért, hogy azt értékesítse. A tettes az ingatlanból eltulajdonított továbbá még egy laptopot, valamint készpénzt. A rendõrök a feljelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 21 éves terheltet, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. K. Krisztián a bûncselekmény elkövetését elismerte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!