2024. május 26. Vasárnap, Fülöp, Evelin.
 
Éber szomszédForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-04 21:28:07
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki betört egy debreceni családi ház melléképületébe. Az egyenruhások a tettest még a helyszínen elfogták.

A nyomozás adatai szerint, 2013. december 30-án 2 óra 19 perckor egy állampolgár telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Debrecenben, a Pacikert utcában, a szomszédja házában valaki pakol és idegen hangokat hall. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök elfogták a betörõt. Az egyenruhások kérdésére a 49 éves férfi elmondta, hogy otthon összeveszett a feleségével, ezért sétálni indult és útközben arra gondolt, hogy gyûjt egy kis vasat. A férfi a családi ház melléképületébe betört és onnan értéktárgyakat próbált meg ellopni. A rendõrök a helyi lakost elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók M. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terhelttel szemben befejezte a lopás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek