2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Aluljáróban raboltForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-07 14:55:02
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki Debrecenben, egy aluljáróban rabolta ki áldozatát.

Debrecenben, a Wesselényi utcán a Nagyállomás irányába sétált egy férfi 2014. április 13-án 22 óra 15 perc körüli idõben, amikor séta közben észrevette, hogy valaki követi. Az ismeretlen férfi meg is szólította a 44 éves sértettet, akit egészen az aluljáróig elkísért és szóval tartott. Amikor lementek az aluljáróba, a férfi a korláthoz szorította áldozatát és megfenyegette, hogy adja át a nála lévõ pénzt. A sértett nem mert félelmében ellenkezni, hagyta, hogy a rabló átkutassa a zsebeit és elvegye a nála lévõ készpénzt, majd a támadó elmenekült. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök a helyszínre mentek és megkezdték az adatgyûjtést az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk alapján az egyenruhások látókörébe került egy nyíracsádi lakos, aki ellen a nyomozóhatóság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járõrök a 19 éves körözött férfit másnap reggel a Petõfi téren elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók R. Imrét gyanúsítottként kihallgatták, mely során beismerõ vallomást tett. A rendõrök a terheltet bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. április 14-én elrendelt.

A Debreceni Rendõrkapitányság vele szemben a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek