2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Elfogták a sárándi emberölés gyanúsítottjátForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-13 08:30:16
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök Debrecenben fogták el S. Józsefet.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy sárándi családi házban 2014. május 11-én 5 óra 10 perc körüli idõben holtan találtak rá egy 57 éves helyi nõre, akinek halálát a helyszíni- és halottszemle adatai alapján idegenkezûség okozta.

A nyomozók megkezdték az adatgyûjtést és a tanúkutatást a tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk alapján a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves S. József ellen a nyomozóhatóság országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az egyenruhások 2014. május 12-én 9 óra 10 perc körüli idõben, lakossági bejelentést követõen az egyik debreceni egészségügyi intézményben fogták el a körözött férfit. A körzeti megbízottak a megyei rendõr-fõkapitányságra elõállították S. Józsefet, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ellene – õrizetve vétele mellett – emberölés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást és elõterjesztést tesz elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek