2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Udvarolni indult az elgázolt fiúForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-04 15:44:37
"Hét-nyolc körül innen indult Nyírcsászárba udvarolni a barátnõjéhez, de itt még nem volt ittas. Anihoz még bement virágért, úgy ment a kis barátnõjé- hez, ez a másik fiatalember meg hazafelé tartott éppen" - mesélte a Nyírbátor- nál elgázolt fiú édesapja, aki nem tud haragudni Bodnár Lászlóra.

Múlt pénteken 21 óra körül Nyírbátor lakott területén kívül, a Nyírcsászári úton személygépkocsi gázolt el egy elõtte közlekedõ kerékpárost. A láthatósági mellényt viselõ, 34 éves nyírvasvári illetõségû férfi a helyszínen életét vesztette. Az autót Bodnár László, a DVSC-Teva futball-klub és a magyar válogatott játékosa vezette.

– Harmincnégy és fél éves volt a Csaba – kezdte az elgázolt fiú édesapja – nem volt rossz ember, szerették a faluban, a tanácstól rokkantságit kapott, így itt a helyben besegített a fiúknak ezt-azt. Nagyon szeretett szerelni, az volt a mindene. Az autószerelés, meg a traktor. Kovács Miklós, a fiú édesapja beletörõdve mesélte, hogy nem tudnak haragudni Bodnár Lászlóra. - Voltak itt a klubjától, besegítenek a temetésbe, de mást nem lehet tenni, hiszen a baleset olyan, hogy egyszer csak megtörténik – mondta az édesapa.

Nem látszott semmi

Kovács Miklós elmondta, hogy a fia nem ivott, amióta betegeskedett. A fiú tõlük indult azon az estén Császáriba, majd betért nõvéréhez a virágüzletbe. - Ani is amikor beszélt vele, nem látszott rajta semmi, igaz, ha megiszik valaki egy pohár sört, az még nem látszik úgy. Hét-nyolc körül innen indult, de itt még nem volt ittas. Anihoz bement virágért, úgy ment a kis barátnõjéhez.

Csaba vallásos volt, minden héten templomba járt, amit az édesapja által mutatott fotók is igazoltak. Arra a kérdésre, hogy neheztelnek-e Bodnár Lászlóra az idõs férfi elmondta: – Dehogy, nem tehet róla, az lehet, hogy el lehetett volna kerülni, de nem így történt. Részünkrõl nincs harag vagy ilyesmi, mondták is, hogy eljönnek a fiam temetésére – mondta, hozzátéve: nem ismerjük ezt a fiatalembert, de nem lesz itt semmi gond, pláne nem a temetésen. Nem is értem, honnan szednek ilyeneket! Amúgy is, hogy hibáztathatnánk a Bodnárt úgy, hogy mi sem tudunk igazán semmit. Beszélik, hogy nagy sebességgel haladt, de nem haragszunk rá. Ami megtörtént, az már megtörtént...

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!