2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Ki szeretnék használni Bihar lehetõségeitForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-19 11:23:28
Biharkeresztes – Iskola, pedagógusok, majd a családok kapcsolatépítése következhet.

Testvériskolai megállapodást írt alá a biharkeresztesi Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola és Alapfokú Mûvészeti Iskola, valamint a partumi, az országhatárhoz mintegy 80 kilométerre lévõ Köröstárkány 1. számú Általános Iskolája vasárnap. Az együttmûködési szerzõdést a múlt héten 8. alkalommal megrendezett BihArt Református Mûvészeti Fesztivál vasárnapi, záró istentiszteletén ünnepélyes keretek között írták alá.

- Az együttmûködési megállapodást természetesen találkozók elõzték meg – beszél az elõzményekrõl Nagy Zsolt, a Bihari Református Egyházmegye esperese. – Voltunk kint Köröstarcsán, õk is ellátogattak Biharkeresztesre. Az együttmûködési megállapodást nem cifráztuk, a lényegre törekedtünk mindkét oldalról. Iskolai kapcsolatok, pedagógusok együttmûködése, majd szeretnénk eljutni oda, hogy a családok is megismerhessék egymást, tarthassák a kapcsolatot, ellátogathassanak egymáshoz. Mindkét település számos lehetõséget rejt a másik fél számára, ezeket szeretnénk feltárni, kiaknázni.

Az ünnepi istentiszteleten Igét hirdet: Szakács Zoltán református lelkész hirdetett igét és szerepeltek a Köröstárkányi Gyermekzenekar tagjai.

Hozzászólások
Beküldte: Anonymous (2014-05-19 19:04:30)

Köröstárkány, nem Köröstarcsa!!

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!