2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Jegyek, bérletek a BL-meccsekreForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-03 14:55:12
A jövõ héten megkezdõdik a jegyárusítás a DVSC-TEVA hazai Bajnokok Ligája mérkõzéseire.

A pontos idõpontról késõbb tudunk tájékoztatást adni, de az már biztos, hogy a bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban. Ezt követõen azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják majd az érdeklõdõket, Budapesten pedig a Syma-csarnok (ahol a Levszki elleni meccs jegyeit is árulták) tíz pénztára nyit ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.

Az értékesítést a DVSC-TEVA bonyolítja. Kétféle jegytípus kapható majd: vagy csak az elsõ hazai, Lyon elleni találkozóra lehet belépõt venni (a Fiorentina és a Liverpool elleni találkozókra még nem!), vagy a három (Lyon, Fiorentina, Liverpool) budapesti mérkõzésre szóló bérletek válthatók. Aki a bérlet mellett dönt, már biztos, hogy nem marad le az olaszok és az angolok elleni meccsekrõl sem.

Mint már megírtuk, a hazai Sporoni Ligás bajnoki mérkõzésekre szeptember 8.-tól, keddtõl újra lesz bérletvásárlási lehetõség a Loki klubházában három napon át.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!