2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Klik: mintegy 130 újabb iskolában indulnak fejlesztésekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-28 09:02:15
Hamarosan újabb, mintegy 130 iskolában kezdõdhetnek fejlesztések a Klebelsberg Intézményfejlesztõ Központ (Klik) közelmúltban indított 10 milliárdos programja keretében – közölte a központ kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint a TÁMOP-projekten belül megvalósuló szervezetfejlesztés célja, hogy az egyéni, szakmai tudás minél jobban hasznosuljon a szervezet egészében, minden területen felkészült és motivált szakemberek dolgozzanak. Ezt a folyamatot belsõ képzések, valamint olyan kezdeményezések ösztönzik, mint a pályázat a szervezeti párbeszédért.

Huszonhat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolában segítõ szakemberek közremûködésével és oktatási eszközök beszerzésével már megkezdõdött az intézményi fejlesztés. Hamarosan további mintegy 130 iskolában indul el hasonló kezdeményezés. A fejlesztések a pedagógusok mindennapi munkáját segítik mind a szervezeti, mind a szakmai területeken.

A Klik az állami nevelési-oktatási rendszer fejlesztéseirõl több városban tart szakmai konferenciát intézményvezetõk számára. A tájékoztató elõadások elsõdleges célja a Köznevelés az iskolában címû projekt ismertetése, az intézményi lehetõségek bemutatása. A rendezvénysorozat kedden Pécsen kezdõdött, ezt követi május 28-án Békéscsaba, május 29-én Székesfehérvár, május 30-án pedig Szolnok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!