2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Elkapták a kötözõs rablóbandát!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-04 17:17:06
... a nõ kezét egy hosszabbító kábelével összekötözték, berakták õt a fürdõszobába, majd aranyékszerekkel, videókamerával, valamint önvédelmi gáz- és riasztófegyverrel távoztak a rablók.  Elkapták õket!

Komádi – Elfogtak a rendõrök négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint megtámadtak és összekötöztek egy nõt annak komádi lakásán és több értékkel távoztak – közölte pénteken Sápi Tibor rendõrségi szóvivõ.

Tõle és az áldozat családjától lapunk úgy értesült, hogy a maszkos rablók csütörtök reggel hatoltak be a házba, ahol a nõ kezét egy hosszabbító kábelével összekötözték, berakták õt a fürdõszobába, majd aranyékszerekkel, videókamerával, valamint önvédelmi gáz- és riasztófegyverrel távoztak.

Ez utóbbiakat egy páncélszekrénybõl vették magukhoz, ugyanis a családnak jelenlegi és volt rendõr is tagja. Miután elmentek, a nõnek sikerült kiszabadítania magát. Kiderült, hogy a támadók egy kék Mercedes-t használnak, amit a helyi rendõrök Derecskén megállítottak. Igazoltatásuk és ruházatuk átvizsgálása során a kocsiban ülõ öt férfi kiszállt, ám egyikük elszaladt. Társait elõállították.

Az autóban a rendõrök megtalálták a komádi házból elrabolt holmikat, és több közbiztonságra veszélyes eszközt lefoglaltak (a kocsival együtt). A gyanúsítottak részletes beismerõ vallomást tettek. Elmenekült társukat jelenleg is körözik. A rendõrség kezdeményezte elõzetes letartóztatásukat.

A Napló úgy tudja, a négy õrizetben lévõ férfi debreceni, a szökésben lévõ hajdúhadházi. A megtámadott nõ sérülései 8 napon belül gyógyulók, viszont lelkileg rettenetesen megviselték az események. Információink szerint egy tanú úgy vallott, hogy a tettesek két napja figyelték a házat.

Néhány napja a csütörtökihez kísértetiesen hasonló módon törtek rá egy apára és fiára Álmosdon, illetve egy debreceni presszó tulajdonosára.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!