2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Bíróság elé áll, mert tört, zúzott és lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-03 09:54:55
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki az egyik debreceni áruházban több üzlet pultját is betörte. A gyanúsított az egyik helyrõl mobiltelefonokhoz való tartozékokat tulajdonított el.

A nyomozás adatai szerint 2014. május 5-én 0 óra 28 perckor az egyik debreceni üzlet biztonsági õre telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert egy férfi az áruház területén található több bolt pavilonját megrongálta. A bejelentõ a helyszínre érkezõ járõröknek elmondta, hogy a tettes egy székkel, valamint egy fémkukával három üzlet pavilonját betörte és az egyik mobiltelefonokat árusító pavilonból ellopott különbözõ tartozékokat, amelyeket a ruházatába rejtett, majd az áruházból megpróbált távozni. A tolvaj azon a kijáraton akart kiszaladni a boltból, amelyet üzemen kívül helyeztek, így a rendõrök kiérkezéséig a biztonságiak vissza tudták tartani a férfit. Az egyenruhások a nyírábrányi lakost elfogták, valamint a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. A rendõrök a 24 éves garázdát elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. B. Norbert elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya a terhelttel szemben lopás vétség, garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. május 30-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek