2024. május 25. Szombat, Orbán.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-06 10:10:53
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy berettyóújfalui lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 5-én 9 óra körüli idõben egy férfi bement az egyik debreceni nagyáruházba, ahol gyanúsan sokáig tartózkodott egy polc elõtt. A tolvaj több horgászcikket pakolt a kosarába, melyeket egy újsággal letakart, majd azokat kibontotta a csomagolásukból és az árut a ruházatába rejtette. A biztonsági õrök felfigyeltek a pénztártól fizetés nélkül távozni készülõ férfira, akit visszatartottak és telefonon értesítették a rendõrséget. A járõrök a helyszínen elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a 38 éves berettyóújfalui lakost, akit a meghallgatását követõen õrizetbe vettek a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.





A rendõrök 2014. június 5-én 15 óra 50 perckor Debrecen belvárosában járõröztek, amikor olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a Piac utca és a Szent Anna utca keresztezõdésénél egy körözött férfi tartózkodik. A járõrök felkutatták és igazoltatták a 31 éves helyi lakost, akirõl megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások H. Istvánt elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek