2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Duciként is sikeres az egykor anorexiás lányForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-09 16:17:36
Szükség van a csontsovány modellek mellett a testesebb nõkre is?

Crystal Renn õszintén vallott korábbi önsanyargatásairól, és jelenlegi, duci de boldogabb életérõl.

Crystal Renn azon csontsovány modellek egyike volt, akik amiatt aggódtak, hogy mennyi kalória van az ásványvízben, és emellett állandó szédüléssel és erõs szívdobogással küzködött. De emelett sikeres volt a csontsovány modellek által uralt divatszakmában. "Akkor döntöttem el, hogy abba hagyom a folyamatos diétát, és éhezést, amikor már egy lépst sem tudtam megtenni kapkodó lélegzetvétel és kifulladás nélkül" - írja a nõ a Hungry címû könyvében.

 

Egy szerzõdéskötés hozta el neki a végsõ lökést, amikor arra kérték, hogy adjon le még pár kilót kevéske súlyából. Ekkor azt mondta, erre már nem hajlandó. "Nagyon rosszul voltam, és eldöntöttem, nem fogok meghalni. Hanem megvalósítom a modell-karrierrõl szõtt álmomat az eredeti, 42-es méretû testemben" - mondta Crystal egy interjúban. "Most egészségesebb vagyok, mint valaha, testileg és lelkileg is" - tette hozzá.

Néhány neves divatcég érdekesnek találta ötletét, mely szerint szükség van a modell-világban a csontsovány manökenek között pár testesebb nõre is, így nem volt nehéz munkát találnia, és nem kell lelkiismeret-furdalást éreznie egy-egy étkezés után.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!