2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A szemétbe dobta élete megtakarításátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-14 14:39:23
Élete megtakarítását dobta a szemétre egy brit nagyi. A közel 4 millió forintos összeg véletlenül végezte a szeméttelepen.

A 12 ezer fontos megtakarítását egy újrahasznosítható kék szatyorban tartotta otthon a meggondolatlan nagyi, amit egyszerûen a szeméttel együtt kidobott figyelmetlenségbõl. Mire rájött az óriási baklövésre, már messze járt a szemét: egy Nyudat-sussexi szemétlerakó telepen. A nagyi nem késlekedett pénze után szaladva megkereste a telepet, ahol egy órára lezárták a területet és az ottani dolgozókkal megkezdték a több tonnányi szemét átfésülését, de reménytelennek bizonyult a kísérlet.

Viszont a történtek hírére, többen is megpróbáltak a szeméttelepre bejutni szerencsét próbálni. A telep illetékese Paul Willis a Daily Telegraph brit lapnak nyilatkozva közölte: naponta 100 tonna hulladék érkezik a telepre, tehát teljesen reménytelen a szerencsevadászok próbálkozása, viszont veszélyes is, mivel a nagygépek folyamatosan dolgoznak, és egy kis figyelmetlenség elég, hogy baj történjen.

Úgy tûnik a néninek nincs sok reménye, hogy valaha is viszont látja a mintegy 4 millió forintos megtakarítását...

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!