2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
MOY-VAS fesztivál Esztárban – sztárvendégekkelForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-14 12:21:04
Fergeteges bulival és hangulattal dicsekedhetett Esztár július 12-én a MOY rendezvényházban: számos sztárvendég tett eleget a meghívásnak, volt is közönség,aki élvezte a mûsorokat.

A rendezvényház tavaly nyitotta kapuit, azóta már sok programot szerveztek itt. Szombaton egész nap várták a gyerekeket, felnõtteket, idõset és fiatalt, egyszóval minden korosztályt, aki kikapcsolódni vágyott a rendezvényházhoz. A kicsiket játszóház, a nagyobbakat forgó-, céllövölde, csillámtetoválás várta, volt enni-innivaló bõségesen, minden, ami szem-szájnak ingere, finom ételek, italok sokasága várta az idelátogatókat.
Szórakozásban sem volt hiány

Délelõtt a picur mazsorettesek, majd a néptáncosok, idõsek is felléptek, láthattak harcmûvészeti bemutatót, a kicsiknek gyerekmûsorral kedveskedett Mohos Peti.

A szemerkélõ esõs idõ ellenére az érdeklõdés nem hagyott alább, délutánra már megtelt a ház udvara, akik 1000 ft-os belépõdíj ellenében minden mûsort megtekinthettek. Rendeztek fõzõversenyt, melyen a vadászoknak vadételekkel lehetett nevezni: itt öt csapat mérte össze tudását, valamint a pályán focibajnokság zajlott. A versenyek eredményeit délután hirdették ki.
Sztárvendégek sokasága lépett fel

A délután folyamán a modernebb táncokban gyönyörködhetett a közönség: a hastáncos lányok elbûvölték a férfiakat, nem volt ez másképp a zumba-táncosok esetében sem.
A Desperadó adott ezután koncertet, aztán Viki és Attila énekeltek. A fellépõk sorában Kállay Saunders András következett, aki szintén nagy sikert aratott.

Cserpes Laura fellépése után a Dupla Kávé is jó hangulatot teremtett az estéhez közeledve.

A MOY-VAS fesztivál záró fellépõje Karamel volt a késõ esti órákban, majd szabadtéri bulival zárták a szombat esti fesztivált. Az egész napos bulit Tom Taylor, a Best FM mûsorvezetõje irányította.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!