2024. május 20. Hétfő, Bernát, Felícia.
 
Nem nyertForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-09 13:13:04
Címkék: Bihari hírek
Vádemelést javasolnak a rendõrök egy debreceni férfival szemben. A terhelt miután nem nyert egy sorsjeggyel, kiabált, veszekedett és rongált a postán.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 15-én Debrecenben, a Petõfi téren található postára bement egy férfi, aki vásárolt egy sorsjegyet, mellyel azonban nem nyert. A férfi ezután agresszívvá vált és kiabálni, vitatkozni kezdett az egyik alkalmazottal. A biztonsági õr rászólt a garázdára és közölte, hogy hívni fogja a rendõrséget. Ezt követõen a férfi távozott, de mérgében úgy becsapta a bejárati ajtót, hogy annak megrepedt az üvege.

Másnap 9 óra körül a 67 éves férfi visszatért a postára, azonban felismerték õt és telefonon értesítették a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. A helyszínre érkezõ körzeti megbízottak elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a helyi lakost, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.

G. Gábor ellen a Debreceni Rendõrkapitányság 2014. augusztus 7-én befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek