2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Diáklánnyal szexelt: börtönre ítéltékForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-22 12:16:36
A 26 éves zenetanárnõ öt hónapon át folytatott viszonyt 15 éves tanulójával.

Egy brit bíróság 15 hónap börtönre ítélte az egyik neves londoni magániskola zenetanárnõjét, amiért szexuális viszonya volt az egyik diáklánnyal. A 26 éves Helen Goddard öt hónapon át randevúzott 15 éves tanulójával. Gyakran a tanárnõ lakásán éjszakáztak, és egy közös párizsi hétvégét is eltöltöttek, amikor is együtt vonultak föl a meleg büszkeség napján - adta hírül a BBC brit közszolgálati médium internetes oldalán. A bíró szerint rendkívül nehéz volt döntést hozni az ügyben, mivel a diáklány elmondta: õ is akarta a kapcsolatot. A brit törvények szerint ugyanakkor 16 évesnél fiatalabb személlyel tilos szexuális kapcsolatot létesíteni, még akkor is, ha a kiskorú ezt akarja, vagy beleegyezik. A bíró szerint az is aggályos, hogy a tanárnõ, viszonyuk ellenére, tovább tanította szeretõjét az iskolában.

Az ítélet értelmében a 26 éves tanárnõ bekerült a szexuális bûnözõk jegyzékébe is. Védõje azt hangsúlyozta, hogy ügyfele rendkívül bûnbánó volt, és sosem lépett föl "szexuális ragadozóként."

Helen Goddardot egyébként csodagyereknek tartották. Egyike volt annak az öt brit zenésznek, akit meghívtak a 2000-es sydneyi olimpia nyitóünnepségére, hogy fellépjenek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!