2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Már viszik az autókat: több száz parkolóhelyet szabadítanak felForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-10-09 08:59:54
Csaknem négyszáz roncsautót talált a Fõvárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság szeptemberben Budapesten, elszállításukat már megkezdték, ezzel parkolóhelyeket szabadítanak fel

A FÖRI elkezdte a hátrahagyott, üzemképtelen gépjármûvek keresését a fõváros közigazgatási területén. Felügyelõik az elmúlt másfél hónapban csaknem négyszáz ilyen jármûvet találtak, a jármûvek elszállítását már megkezdték. További háromszáz roncsautóra hívták fel az illetékes kerületi felügyeletek figyelmét. A gépjármûveket a jegyzõkönyv felvétele után harminc nappal kezdik elszállítani.

Azt írták: az akció célja, hogy összehangoltan tisztítsák meg a roncsjármûvektõl az utcákat a budapesti közterület-felügyeleti szervek, ennek következtében több száz parkolóhely szabadulhat fel a városban.

Hozzátették: kérik a lakosságot, hogy ha környékükön elhagyatott, feltûnõen rossz állapotú, lejárt mûszaki érvényességgel rendelkezõ, hatósági engedély - forgalmi rendszám - nélküli gépjármûvet látnak, jelezzék a Fõvárosi Ügyeleti és Információs Központnak a (+36-1) 301-7500-as telefonszámon, illetve írásban az [email protected] email címen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!