2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Módosított feltételek: még többen pályázhatnak hûtõ- és fagyasztócseréreForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-21 19:03:04
A pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), így még többen pályázhatnak hûtõ- és fagyasztócserére – közölte az NFM kedden az MTIvel.

A tájékoztatás szerint a szeptember 25-én, az Otthon Melege Program keretében meghirdetett a háztartási nagygépek energia-megtakarítást eredményezõ cseréjére vonatkozó alprogramra minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkezõ magánszemély beadhatja pályázatát.

Így az állami, vissza nem térítendõ pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hûtõ- vagy fagyasztó-berendezéseiket. A pályázatokat elektronikus úton lehet benyújtani október 27-én, nulla órától.

A pályázatok október 27. és november 30. között adhatók be, régiónként eltérõ idõpontokban. A kérelmeket a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadják be; kizárólag elektronikus úton és a pályázati portálon keresztül.

Mindehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük (a www.magyarorszag.hu oldalon), továbbá elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk a pályázóknak állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók elõnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi idõpontban nyílik meg.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati honlapon és a pályázatkezelõ ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu) érhetõ el – közli az NFM.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!