2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Szabadlábon védekezhet a debreceni férfi – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-24 14:17:37
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely súlyos sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 személyt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 14 személyt állítottak elõ, 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Debrecenben, az egyik István úti társasháznál megjelentek a rendõrök 2014. október 23-án 10 óra 45 perckor, mert olyan információjuk volt, hogy ott egy körzött férfi tartózkodik. A járõrök igazoltatták a lakásában a 30 éves helyi lakost, akirõl megállapították, hogy ellene a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendõrök K. Lajost elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A terhelt az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!