2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Éhezõ gyermekek az ezer stadion országában...Forrás: fudo.hu
Utolsó módosítás: 2014-12-18 08:00:55
Címkék: Bihari hírek
Éhezõ gyermekek az ezer stadion országában...

Szinte nincs olyan politikai fórum ahol ne támadnák vagy ne támogatnák Orbán Viktor stadion mániáját.

Semleges vélemény nincs ezzel kapcsolatban, mindenkinek megvan errõl a pozitív illetve a negatív véleménye.

Nekem kicsit furcsa ez a sok stadion ami mostanában épül hazánkban, nem is beszélve a helyszínekrõl. A baj az, hogy olyan ember vezeti az országot, aki imádja a focit és ezért akármerre sétál majd nyugdíjas korában, mindenhol gyepet akar látni?

Nézzük a jó oldalát, ha a tankok imádata lenne a hobbija, akkor tankok lennének mindenhol és Amerika még azt hinné fegyverkezünk ellenük. Még a végén fenyegetésnek vennék és háborút indítanának.

Ha már itt tartunk, hatalmas tûzereje van Amerikának és tény, hogy mi lennénk az esélytelenebbek, de amikor a kis zöld sapkás katonái szembe kerülnének Pista bácsival és Józsi bácsival, akik épp a presszóból jönnek ki, hát ott nem maradna amerikai csont egy darab sem.

De kicsit elkalandoztam, térjünk vissza a stadionokhoz. Szóval még jó hogy nem tankokat akar látni Viktor.

Finnország az ezer tó országa és büszke rá. Mi pedig legyünk büszkék az ezer stadion országára, Magyarországra. Már csak focisták kellenek és újra focis nemzet leszünk.

Focistáért nem kell messze menni, szerintem bármely alsóbb osztályból lehetne tehetséges focistákat szerezni, akik nem milliókért, meg zseléért, meg luxuskocsiért fociznának, hanem élvezetbõl és persze egy átlagnál valamivel magasabb alapbérért. Aztán ha nincs teljesítmény, akkor nyakleves és jöhet az új.

Sajnos a mostani focisuliknál bevett szokás, hogy ismerõs ismerõsének az ismerõsét veszik fel, aztán kit érdekel, ha olyan falába van, mint egy kivénhedt kalóz kapitánynak. Ezért tartunk itt.

De vissza Viktorhoz és az álmához. Ha az ezer stadion nem is szúrná a szemem, akkor is lenne más ami felbosszantana.

Egyrészt a helyszínek, mert hát lássuk be, a saját környezetemben több milliárdos beruházást csinálni, hát több mint aljasság.

Minden szentnek maga felé hajlik keze, na de ennyire Viktor! Ez nem hajlik hanem már szinte görbe. Az M0-s körgyûrû nem kanyarodik úgy, mint az a bizonyos kéz, ahhoz a bizonyos zsebhez....

Na de csakhogy pozitívat is írjak Viktorról, õ az egyetlen aki nem álszent és nem foglalkozik azzal hogy most magyarázkodjon.

Azért épült Felcsúton stadion, mert így akartam! Nincs mellébeszélés.

Merjem-e megkérdezni, hogy mikor lesz fûtött kórházunk és mikor lesz minden gyerek bendõje megtelve étellel, amikor iskolába bandukol?

Merjek-e belemenni, hogy milyen érzés lehet egy szülõnek éhen elindítani a gyermekét, holott az a szerencsétlen gyermek meg beérné reggelire 2 zsemlével, egy kakaóval és egy kis párizsival, ami tényleg nem több pár száz forintnál.....
Ehelyett éhesen elsétál egy plakát elõtt ami hirdeti a hatalmas beruházást milliárdokból, hatalmas támogatók segítségével, végül pedig kiderül hogy adófizetõk rendezik a teljes költséget és szegény gyermek nagyot nyel......

Na de ne bántsuk Viktort. Ha végzett a stadionokkal biztos lesz fûtött kórház, rendes nyugdíj, normál bérek, jóllakott gyerekek.

Ha pedig a végén csak stadionok lesznek, akkor majd õ neki kell elszámolni vagy a magyar néppel vagy a Jóistennel szemben. Vagy mindkettõvel.

Hogy mi a különbség? Hát a Jóisten talán megkegyelmez neki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!