2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Ásóval nyomatékosította volna akaratátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-15 09:35:23
A hajdúdorogi rendõrök elfogtak egy férfit, aki egy ásóval a tulajdonos engedélye nélkül bement az egyik családi ház udvarára, majd betörte a konyhaajtó ablakát.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság magánlaksértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. Erikkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 12-én 15 óra 30 perc körüli idõben Hajdúdorogon, a Petõfi utcán található családi ház elõtt megjelent L. Erik azzal, hogy az ott tartózkodó 21 éves lány menjen haza vele. Ezért a 22 éves férfi kiabálni kezdett és bement az udvarra, mire a lány 42 éves apja kiment a házból és el akarta küldeni a hívatlan vendéget. A szóváltás közben L. Erik felkapta a melléképület mellé támasztott ásót és azzal bement a házba, ahol azzal betörte a konyha ajtajának üvegét.

Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint igazoltatták a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. Eriket, akit elõállítottak a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 22 éves helyi lakost.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – magánlaksértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!