2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Közösségi tévéket, rádiókat támogat 137 millió forinttal a médiatanácsForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-18 10:34:13
Két tucat közösségi tévének, rádiónak ítélt meg összesen 137,1 millió forintnyi mûködési támogatást a médiatanács - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteki közleményében.

A rezsipályázat a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja a kisvárdai VárFm Rádió, a Gyõrplusz Rádió, valamint a kisközösségi rádiók közül a balkányi Alfa Rádió, a fõvárosi Elsõ Pesti Egyetemi Rádió, a gyomaendrõdi Rádió Sun, a mezõtúri Pont Rádió, a miskolci Csillagpont Rádió, a székesfehérvári Alpha Rádió és a szombathelyi Credo Rádió mûködését.

A közösségi televíziók közül nyertes lett a Bajai Televízió, a balatoni Öböl TV, a Baranya Televízió, a budapesti Bonum, Fõnix és Óbuda TV, a borsodi Irány TV, a gödöllõi Régió Plusz Televízió, a Hajdúnánási Televízió, a Kiskõrös Televízió, a Komló és Térsége Televízió, a mezõtúri Pont Tv és a városi televízió, a Somogy TV és a Tatai Televízió.

A pályázatnak köszönhetõen a támogatott helyi és körzeti médiumok idén zökkenõmentesen tudják szolgáltatásukat nyújtani a vételkörzetükben élõk számára - írták.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!