2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
19 éves lánynak mutogatta magát egy debreceni férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-27 10:55:26
A rendõrök elfogták azt a 36 éves férfit, aki a gyanú szerint szeméremsértõ módon mutogatta magát Debrecenben, az utcán.

A rendõrök 2015. január 26-án 1 óra körüli idõben Debrecenben, a Füredi út és Egyetem sugárút keresztezõdésénél észrevettek egy férfit, aki gyanúsan viselkedett. A járõrök észrevették, hogy a férfi azt figyelte, hogy a szolgálati autó távolodik, ezért egy másik útvonalon visszahajtottak az Egyetem sugárútra, ahol leparkoltak és figyelték a férfit, aki a nemi szervét ekkor az egyik villanyoszlophoz nyomkodta, azonban az egyenruhások láttán elindult a Bem tér irányába.

A járõrök követni kezdték, majd igazoltatták a 36 éves férfit és a cselekményrõl tájékoztatták a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét. Így jutott a rendõrök tudomására, hogy néhány perccel korábban telefonon bejelentést tett egy lány a rendõrségre arról, hogy a Füredi úton egy bokorból kiugrott elé az igazoltatott személyleírásának megfelelõ férfi, aki a nemi szervét mutogatta és önkielégítést végzett. A 19 éves lány ijedtében elszaladt a helyszínrõl, azonban a férfi a Böszörményi útig követte és közben folytatta cselekményét. A sértett az esetrõl feljelentést is tett a Debreceni Rendõrkapitányságon.

A rendõrök V. V.-t bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terhelttel szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!