2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Kiskutyák hasát vágta fel egy vámospércsi férfi, el is dicsekedett veleForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-04 17:46:57
A vámospércsi rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a 35 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint három kiskutya hasát felvágta és egy negyediket súlyosan megsebesített.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrs a 35 éves V. Józseffel szemben állatkínzás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nõ 2014. május 24-én 7 óra 8 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert a vámospércsi Hajnal utcában lévõ családi háza udvarára éjfél körül ismeretlen tettes bedobott négy kutyát, melyek közül reggelre három elpusztult.

A helyszíni szemle során a rendõrök megállapították, hogy a pár hetes kiskutyák közül három azért pusztult el, mert valaki felvágta a hasukat, míg az életben maradt ebnek olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy késõbb állatorvosnak kellett elaltatnia.

A helyi körzeti megbízott az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében adatgyûjtést és tanúkutatást végezett, melynek eredményeként a látókörébe került egy helyi lakos, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. V. Józsefet a körzeti megbízott gyanúsítottként hallgatta ki. A megalapozott gyanú szerint a férfi Vámospércsen, több helyen is eldicsekedett tettével, mely szerint azt azért csinálta, mert idegesítették az állatok, valamint mert haragban van a bejelentõvel és annak családjával.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrs a terhelttel szemben a napokban befejezte a nyomozást és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!