2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Kályhába rejtette a betörés zsákmányátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-06 11:14:29
A biharnagybajomi rendõrök elfogták azt a 30 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy helyi ingatlanba.

A nyomozás adatai szerint 2015. február 2-án 17 óra 17 perckor az önkormányzat egyik alkalmazottja telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Biharnagybajomban, a Béke telepen ismeretlen tettes betört az önkormányzat tulajdonában álló épületbe, ahonnan több értéktárgyat ellopott.

A Biharnagybajomi Rendõrõrs munkatársai az ismeretlen személy azonosítása és felkutatása érdekében a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, mely eredményre vezetett. A beszerzett bizonyítékok a rendõröket 2015. február 3-án V. Sándor tiszacsegei lakoshoz vezették, akinek biharnagybajomi tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol a kályhába rejtve megtalálták a bûncselekménybõl származó halogénlámpát, hosszabbítót és egyéb tárgyakat.

A rendõrök elfogták és a Püspökladányi Rendõrkapitányságra elõállították a 30 éves V. Sándort, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt a bûncselekmény elkövetését beismerte.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!