2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Trükkök a ráncok ellenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-10 12:41:30
Fontos, hogy a bõrtípusunknak megfelelõen vásároljunk szépítõszereket.

Az alvás a legjobb kozmetikum. Ha nyúzott és kialvatlanok vagyunk, akkor maximum a sminkkel korrigálhatjuk kinézetünket. Szürke karikák a szem alatt, kiábrándult tekintet… Ezen már semmilyen „csodaszer” nem segíthet elsõ körben, csak egy jó, nagy alvás – tanácsolják a kamaszpanasz.hu oldalon. A bõr anyagcseréje ugyanis az éjszaka folyamán a legaktívabb – amit nem pótol a délutáni alvás –, s ilyenkor épülnek az új sejtek.
Uborka az arcra!

Fontos, hogy tudjuk, milyen a bõrtípusunk, és csak azután vásároljunk szépítõszereket, s mivel egyre több boltban vannak kozmetikai tanácsadók is, bátran kikérhetjük a véleményüket.

A természetet segítségül hívva mi is sokat tehetünk az arcbõrünkért: helyezzünk uborkaszeleteket az arcunkra 10 percre és dõljünk le az ágyra. A zöldség remekül hidratálja a bõrt, nagyon finom, puha, bársonyos lesz tõle, ráadásul a szeme körüli duzzanaton is enyhít.

Kiváló hidratáló hatású a mézes pakolás is: nedvesítsük be az arcunkat langyos vízzel, tisztítsuk meg, majd radírozzuk le az elhalt hámsejteket. Ezt követõen az egy deci natúr joghurtból és 2 teáskanál mézbõl készült pakolást hagyjuk 20 percig az arcbõrön. Használat után igazán puhának, hidratáltnak érezhetjük a bõrünket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!