2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Két nap alatt kétszer lopott italt ugyanonnan - le is bukottForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-02-13 10:27:30
Két szabálysértõt és egy körözött nõt vettek õrizetbe a rendõrök Hajdúszoboszlón és Debrecenben.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy siófoki lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 11-én 13 óra 45 perc körüli idõben egy fiú bement az egyik hajdúszoboszlói áruházba, ahol a sorok között sétált, majd a ruházatába rejtett egy fülhallgatót és egy kozmetikai cikket, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr észrevette a lopást és visszatartotta a fiút, majd telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra elõállították a 17 éves siófoki lakost, akit a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vettek. A fiú 72 órán belül bíróság elé áll.

Debrecenben, a Füredi úton lévõ egyik üzletben a rendõrök 2015. február 11-én 11 óra 30 perckor elfogtak egy férfit, aki egy üveg szeszesitalt rejtett a kabátja belsõ zsebébe, amivel fizetés nélkül akart távozni. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a 26 éves helyi lakos egy nappal korábban is ellopott egy üveg italt a boltból, amit a férfi is elismert. A járõrök a férfit tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A rendõrök 2015. február 11-én 17 óra 10 perckor Debrecenben, a Létai úton található egyik buszmegállóban igazoltattak egy gyanúsan viselkedõ nõt. A járõrök megállapították, hogy a 25 éves helyi lakossal szemben a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították. A nyomozók S. Anikót õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!