2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Tetten érték a betörõtForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-06 11:04:52
A rendõrök elfogták azt az 51 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy debreceni családi házba.

Egy helyi lakos 2015. március 4-én 21 óra 40 perc körüli idõben hazaérkezett a Monostorpályi úton található családi házához, amikor azt vette észre, hogy az ingatlan melléképületében ég a lámpa és az egyik kerítéslécet szétfeszítették.

A 22 éves nõnek ez gyanús lett, mert emlékezett arra, hogy úgy ment el otthonról, hogy a villanyt ott is lekapcsolta, és úgy gondolta, hogy valaki lehet a melléképületben.

A nõ az esetrõl telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A helyszínre érkezõ rendõrök bementek a melléképületbe, ahol megláttak egy férfit, akit elfogtak, és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a városi rendõrkapitányságra.

A nyomozók az 51 éves K. Attilát gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi lefeszítette a melléképület ajtajáról a lakatot és a helyiséget átkutatta.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!