2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
A gyõzelem az elvárás GödöllõnForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-20 11:01:01
Gödöllõre látogat a Mezei-Vill FC futbalcsapata pénteken; Szitkó Róbert vezetõedzõ tanítványai este fél kilenckor lépnek pályára a Gödöllõ-Fortuna ellen.

A legutóbbi bajnoki találkozón – még november elején – a Gyõrt látták vendégül a berettyóújfaluiak, s meglepõ vereséget szenvedtek: 2–8-ra végzõdött az a mérkõzés, mégpedig a dunántúliak javára.

Gödöllõn tehát javíthatnak a bihariak, ám Szitkó Róbert a Napló érdeklõdésére megjegyezte: nem lesz könnyû dolguk.

– Nehéz, kellemetlen ellenfél a Gödöllõ; jellemzõ a játékukra, hogy visszaállnak, s nehéz feltörni õket – mondta a szakember. Hozzátette: lényeges lesz, mikor szerzik meg az elsõ gólt. Mindezzel együtt is gyõzelmet vár csapatától.

A válogatott brazíliai túrájáról szerda este érkeztek meg a játékosok – négy berettyóújfalui, Angyalos, Trencsényi, Pallai és Lovas kapott meghívót. Szitkó Róbert kisebb-nagyobb szerepet szán nekik, ám nyilván kevesebb feladat hárul rájuk, mintha a csapattal készültek volna. Akklimatizálódniuk kell, kiheverni az idõeltolódást és kipihenni a nagy igénybevétellel járó dél-amerikai mérkõzéseket, így a pillanatnyi állapotuktól is függ, milyen mértékben számíthat rájuk a vezetõedzõ – tudtuk meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!