2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hajtépés és szurkálás is volt HajdúhadházonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-17 08:59:15
A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal az öt gyanúsítottal szemben, akik Hajdúhadházon rátámadtak négy helyi lakosra.

A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 12-én 6 óra 30 perc körüli idõben Hajdúhadházon három férfi és egy nõ sétált az utcán, amikor az egyik családi házból öten kimentek, és veszekedni kezdtek velük. Az 54 éves L. Sándorné, a 29 éves F. Erzsébet, a 23 éves J. Mariann, a 18 éves L. Julianna és 16 éves fiatalkorú társuk az utcában sétáló 28 éves nõt körülállták, majd behúzták az udvarukra, ahol többször megütötték, kitépték a haját, majd a 16 éves fiú egyszer ököllel is megütötte a sértett orrát. Ezután J. Mariann a nála lévõ szemétszedõ bottal megszúrta azt a 27 éves férfit, aki a sértett védelmére kelt.

A verekedésrõl egy állampolgár telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök a garázdákat elfogták és elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra. A nyomozók az öt helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták.

A 28 éves nõ, valamint a megsebzett férfi – az igazságügyi orvosszakértõi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérüléseket szenvedtek. A sértettek az ügyben magánindítványt terjesztettek elõ, így könnyû testi sértés vétség miatt is eljárás indult a terheltek ellen.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben befejezte a garázdaság bûntett és könnyû testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!