2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Ötszáz fiatal töltheti szakmai gyakorlatát az Auchannál az idénForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-29 20:22:36
Ötszáz fiatalnak lesz lehetõsége szakmai gyakorlatát az Auchan áruházaknál tölteni az idén tanulószerzõdéssel, egyebek mellett cukrász, eladó, hentes, pék szakmában – közölte az Auchan Magyarország Kft. hétfõn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a 19 magyarországi Auchan áruház várja azokat a 9. osztályos fiatalokat, akik a sikeres szintvizsga letétele után gyakorlati helyet keresnek, illetve szeptembertõl azokat a diákokat is fogadják, akik kétéves szakképzésben kezdik meg elsõ szakmai tanulmányukat.

Az áruházlánc célul tûzte ki, hogy népszerûsítse a cukrász szakmát a pályaválasztás elõtt álló fiatalok körében, ezért támogatja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által rendezett – hétfõn kezdõdött – Szakma Sztár Fesztivál szakma kiváló tanulója verseny cukrász döntõjét – írja az Auchan.

Gál Judit, az Auchan Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója a közleményben hangsúlyozta: fontosnak tartják, hogy a szakmai gyakorlati programmal megfelelõ utánpótlást neveljenek a cukrász, eladó, kereskedõ, logisztikai ügyintézõ és hentes szakmában, különösen olyan hiányszakmákban, mint a pék.

Az Auchan áruházak minõsített gyakorlati helyekként, magasan képzett szakemberekkel várják a fiatalokat, hogy professzionális környezetben sajátítsák el a leendõ szakmájuk gyakorlati alapjait – olvasható a közleményben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!