2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Fiatal szeméremsértõt fogtak DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-09 09:19:55
A debreceni rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a 18 éves fiút, aki nyilvános helyen szeméremsértõ módon viselkedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nõ 2015. május 7-én 7 óra 30 perc körüli idõben arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy Debrecenben, a Mata János utcában található parkban látott egy fiút, aki egy padon ülve önkielégítést végzett. A helyi nõ rászólt a fiúra, aki ezután a helyszínrõl távozott. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd a kapott személyleírás alapján a szeméremsértõt a Dobozi utcában elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók a 18 éves R. Miklóst gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásának indítványozására. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendõrkapitányság a helyi lakossal szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!