2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Több tízezres tömeg látogat is a vásárraForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-11 06:45:16
A megye lakosai számára Mihály nap egyet jelent a vásárral, melynek elengedhetetlen kelléke az indián muzsika, a fõtt kukorica és léggömb árus.

Idén is hatalmas tömeg hömpölygött a Böszörményi úton, ahol az idõjárás is a látogatóknak kedvezett. Két idõs hölgy például arról csevegett, hogyha bár nem is vettek semmi, a napsütéses idõben legalább tettek egy egészségügyi sétát.

Sokan családi programot csináltak a vásárból, így tett a Szabó család is, akik bár a gyerekeknek vásárolt lufin és édességeken kívül mást nem vettek, egy finomat ebédeltek. Simon János árus kérdésünkre elmondta, tavalyhoz hasonlóan idén is sokan csak nézelõdnek, de azért akad vásárló is.

Egy Kolozsvárról érkezett függönyöket és kerámia serpenyõket árusító asszony már kevésbé volt elégedett. Hiába kérte a „szép asszonyokat” és „fiatalembereket” nézzék meg közelebbrõl termékeit, hisz olcsón adja, vásárlója nem sok volt.

Nagy tömeg állt azonban a fehérnemûket, tavaszi ruhákat, és kézmûves termékeket kínáló sátrak elõtt. A vásárban a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodtak, hiszen aki akart póni lovagolt, vagy a vándor vidámpark egyik gépére ült fel.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!