2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Veszélyes kölykök - biciklis gyerekre támadtForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-07 10:11:43
Rabló tinik rendõrkézen. Az egyik 18 éves támadót egy bocskaikerti ATM közelében sikerült elfogni.

Szerdán sikerült elfogni azt a 18 éves debreceni fiatalembert, aki a gyanú szerint az utóbbi hetekben több kerékpáros gyereket is földre borított, s elvette a biciklijüket. Zákány-Szõke Bernadett rendõrségi szóvivõ közlése szerint a fiúról készített fantomrajz közzé tételét követõen többen is jelentkeztek az azonosítás érdekében. Az õrizetben lévõ gyanúsított ugyan büntetlen elõéletû, de több ügyben is nyomoznak ellene vagyon elleni bûncselekmények miatt.

A fõhadnagy tájékoztatása alapján kezdeményezték elõzetes letartóztatását. A gyanúsított terhére rónak többek között két, gyerekek elleni rablást; az egyiket a Liget téren, a másikat a Hortobágy utcán követte el.

Dulakodás árán Hétfõn szintén elkaptak egy fiút rablás miatt. Õ este negyed kilenckor a Debrecen Plaza-nál megpróbálta elragadni egy nõ válláról a táskáját. Dulakodni kezdtek, az áldozat nem engedett, de a tettesnek végül sikerült kiszakítania a kezébõl. A rendõröket az vezette nyomra, hogy a nõ késõbb sms-t kapott a mobiltelefonjára azzal, hogy valaki pénzt emelt le a bankkártyájáról egy bocskaikerti ATM-nél.

A hajdúhadházi kapitányság járõrei azonnal a helyszínre autóztak, s az automata közelében igazoltatták a tettest. A fiú ruházatának átvizsgálása során a nõ több értéktárgya elõkerült. Mint kiderült, a gyanúsítottat a bíróság idén júniusban 1 év próbára bocsátotta lopás miatt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!