2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Pontosan egy hete halt megForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-25 21:21:25
Címkék: Bihari hírek
  A debreceni rendõrök a családdal, barátokkal és a mentõszolgálat munkatársaival emlékeztek meg az egy hete motoros balesetben elhunyt mentõsrõl.

Figyelem felhívó megemlékezést tartottak a mentõszolgálat munkatársai és a rendõrök 2015. október 14-én 7 óra 45 perckor Debrecenben a Békéssy Béla utca és a Borbíró téri szervizút keresztezõdésében, ahol egy hete egy 28 éves mentõs vesztette életét, aki motorjával közlekedve ebben a keresztezõdésben ütközött össze egy személygépkocsival.

 

Suba István r. százados a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság balesetmegelõzési elõadója és Dr. Pápai György az Észak-alföldi Mentõszolgálat regionális igazgatója együtt, megrendülve emlékeztek meg az elhunyt fiatalemberrõl és a baleset kapcsán mindenkit megkértek, hogy fokozott figyelemmel, egymásra odafigyelve közlekedjenek.

 

Idén megyénkben eddig 5 motoros vesztette életét közúti közlekedési balesetben. A halálos kimenetelû balesetek – a kevés számú mûszaki hibák kivételével – minden esetben az emberi figyelmetlenségre vezethetõek vissza, ezért nagyon fontos, hogy a közlekedési szabályokat mindenki tartsa be, hiszen azok így megelõzhetõek.

 

A meghalt motorosokat egy-egy bukósisak jelképezte, amelyek elé a megemlékezõk virágot helyeztek és gyertyákat gyújtottak. Az elhunytak emlékére szóltak a szirénák.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek