2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ha kirándulás, akkor a Vekeri-tó és Hajdúszoboszló a nyerõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-03-06 10:23:18
Mik a jó úticélok a megyében? Egyáltalán érdemes itt kirándulni? Nézzük, olvasóink milyen gyakran járják a környéket!

– Valamikor osztálykirándulás alkalmával jártam Hármashegyalján, de ha tehetjük, inkább távolabbra megyünk. Külföldön ár-érték arányban jobbak a lehetõségek, belföldön pedig inkább a Balaton környéke vonzó számomra – mondta Szabó Ákos.

 

– A Vekeri-tóhoz és a Fancsikai tavakhoz szoktunk menni a barátokkal, nyáron pedig szinte minden második hétvégén a szoboszlói strandon vagyunk – hallhattuk Tótin Zsófiától.

 

Nagyon szereti és ismeri Debrecent Földi Károly, de kirándulni nem nagyon szokott. Mint mondta, ha kimozdulnak a barátokkal, akkor inkább Hajdúszoboszló a cél nekik is.

 

Kukucs Péter nem környékbeli, jobbára csak a belvárost ismeri még, de szokott kirándulni, fõként a Dunántúlra és a hegyekbe.

 

– Nem igazán szoktam kirándulni, de ha mégis, akkor inkább Borsod megyében, a Zemplénben, a dombos, hegyes vidéken szeretek barangolni – osztotta meg velünk Pata Krisztina.

 

– Nagyon gyakran túrázgatunk, fõleg biciklivel. Legtöbbször a város nyugati peremén, vagy a Vekeri-tónál pihenünk, sportolunk – tudtuk meg Szarka Jánostól.

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!